I Love Internet

Diambra

Bakgrund

Ambra Succi är en av grundarna och medlemmarna i den berömda dansgruppen Bounce som gick skilda vägar för några år sedan. Ambra startade sin dansakademi Diambra i mitten av 2000-talet och har jobbat med ILI sedan dess. Under dessa år fram till idag har det hänt mycket med verksamheten och den har växt betydligt. Ambra är en mycket ambitiös, kompetent och färgstark person som behöver en digital närvaro som speglar detta.

Projekt

Senaste versionen av Diambra.se lanserades i mitten av 2013 och har varit en succé hos hennes elever, kunder och dansare/artister. Webbplatsen togs fram utifrån Diambras tjänster och hur de skulle kommuniceras på bästa möjliga sätt för hennes målgrupper. Då Ambras verksamhet alltid är i förändring lades det stor vikt vid att webbplatsen skulle vara lättadministrerad och tydlig. ILI är stolta att fortfarande vara Diambras digitala leverantör och support.

“Patrick och jag har känt varandra sedan 90-talet och vi har jobbat ihop i dryga 7 år. Hans bästa kvalitéer är att han är lyhörd på vad jag som kund behöver. Han ser alltid till att lösa problem snabbt och smidigt. Han hittar lösningar som passar mig som kund och förstår vad mitt yrke kräver och har optimerat min digitala närvaro därefter. Jag kan varmt rekommendera honom till alla.”

– Ambra Succi, Kreativ ledare på Diambra