I Love Internet

Lovestore

Bakgrund

Carina Eiche har drivit butiken Lovestore på Bondegatan 4 på Södermalm sedan 1999. Hon har i flera år även drivit en webbshop som säljer hennes produkter på ett enkelt och tryggt sätt. För ett par år sedan vände sig Carina till ILI och Malin & Co för att förnya webbplatsen.

Projekt

Det viktigaste med webbplatsen Lovestore, förutom att sälja produkter, är att den kommunicerar på rätt sätt. Lovestore säljer erotiska produkter men stilen är stilfull och hälsosam. Det var alltid en ledstjärna för oss när vi satte strategin, formen och copyn för webbplatsen. Den nya versionen lanserades 2014 och har varit mycket framgångsrik och omtyckt av båda Lovestores personal och dess kunder. ILI är idag fortfarande support och utvecklare av Lovestore.se. Ett sant nöje för oss.

“ILI har hjälpt oss att få en webbplats som är lätt att administrera och uttrycker det vi vill kommunicera till våra kunder. Tillsammans kom vi fram till hur Lovestore.se skulle presenteras på bästa sätt och vad som var viktigt för oss. Vi får ofta höra av kunder i vår fysiska butik att vi har en jättefin sajt som är lätt att använda! Vi är supernöjda över samarbetet med ILI!”

– Carina Eiche, CEO at Lovestore