I Love Internet

Projects For Change

Bakgrund

Barbara Jackson har under flera år jobbat med superentreprenören Niklas Zennström i det ideella projektet Race For The Baltic (mer om det längre ner i uppdragslistan). Barbara var i behov att skapa en digital närvaro för hennes egna verksamhet Projects For Change som fokuserar på att skapa strategier och assistera med kunskap till företag och organisationer för att skapa positiv förändring på lokal och global nivå.

Projekt

Malin Jureit tog fram strategi och design utifrån Barbaras tjänster, behov och målgrupp för att skapa grunden till vad som skulle bli hennes digitala plattform för hennes verksamhet, en webbplats och blogg för Projects For Change. ILI tog fram arkitektur och specifikationer och webbplatsen utvecklades tätt ihop med utvecklingsteamet som gav ett lysande resultat.

”ILI vet inte bara hur man bygger en vacker webbplats, de förstår också komplexiteten i hur man verkligen ska”möta” sina kunder på nätet. Deras professionalism är unik i branschen. ILI är hängiven åt dig som kund för att se till att du får vad du behöver på bästa sätt.”

– Barbara Jackson, VD på Projects For Change