I Love Internet

Sara Nordenberg

Bakgrund

Sara Nordenberg är sångerska, låtskrivare, producent och sångpedagog och behov av marknadsföra sig via digitala kanaler och ha en bas, en webbplats, där hon kan visa upp sin kreativa ådra, tjänster, gig och verk.

Projekt

Sara hade en inventering av sin bredd av kompetenser, tjänster, målgrupp och framtidsutsikter tillsammans med art director Malin Jureit och copywriter Anna Blixt. Det inledande arbetet ledde fram till en plattform innehållandes strategi och copy. Utifrån plattformen kunde Malin och Patrick skapa struktur och form för den kommande webbplatsen som utvecklades av Patrick och hans tekniska team. Slutresultatet har fått mycket goda reaktioner av Saras besökare och fungerar som stöd och marknadsföringskanal inom alla hennes olika tjänster och områden.

“I love Internet öppnar för mig oanade dörrar och skapar fantastiska, nya och fräscha möjligheter för kommunikation. På ett varmt och tillmötesgående sätt blir visioner tydliga och effektivt implementerade. Samarbetet är alltid inspirerande, hjärtligt, inkluderande och roligt. Allt är möjligt!”

– Sara Nordenberg, Sångerska/Låtskrivare/Producent på Sara Nordenberg